Pyrénées i Càritas Andorrana signen un conveni de col•laboració de quatre anys per repartir els beneficis de la cistella

El senyor Patrik Pérez, President de Pyrénées, i el senyor Agustí Font, President de Càritas Andorrana, van signar el passat dia 10 de juny un conveni de col·laboració.
Aquest acord, va sorgir de la iniciativa de Pyrénées de correspondre a la societat andorrana amb els beneficis obtinguts del sorteig  de la “Cistella més gran del món” i del qual cap butlleta va resultar premiada.
Amb la ferma  voluntat de donar continuïtat a iniciatives en benefici de la societat i  promoure accions de suport a entitats socials, aquest conveni, té per objecte ajudar a pal·liar les necessitats de les persones del país que es troben en una situació de precarietat, mitjançant el finançament econòmic del projectes socials d’àmbit nacional duts a terme per Càritas Andorrana.
L’aportació econòmica que Pyrénées atorgarà anualment durant els propers 4 anys, es destinarà a sufragar despeses dels diferents  projectes d’àmbit nacional que Càritas Andorrana cregui més convenient, en funció de les necessitats de la pròpia entitat.
Càritas Andorrana agraeix  la confiança que Pyrénées diposita en la nostra institució, amb la formalització d’aquest conveni, i ens encoratja en la nostra labor, conscients també de la responsabilitat de la nostra missió.
Amb tot no ens podem aturar aquí i és per això que continua essent necessari el compromís de tota la societat per tots plegats poder dur a terme una tasca compromesa, coordinada i eficient de lluita contra la pobresa i la injustícia.

Compartir