Presentats a Roma els textos revisats en llengua catalana de la Litúrgia de les Hores

Dijous dia 7 de maig Mons. Joan-Enric Vives, l’Arquebisbe d’Urgell i President de la Comissió Interdiocesana de Litúrgia (CIL) de la Conferència Episcopal Tarraconense, acompanyat per Mn. Joan Baburés, delegat de Litúrgia de Girona i coordinador de la CIL i per Mn. Norbert Miracle, Vicesecretari de la Conferència Episcopal Tarraconense, fou rebut en audiència a Roma pel Prefecte de la Congregació per al Culte Diví i la Disciplina dels Sagraments, S.Em. Robert Card. Sarah, i per l’Arquebisbe secretari de la Congregació, Mons. Arthur Roche. També assistiren a la reunió de treball Mons. Corrado Maggioni i el P. Ramon Julià.

Mons. Vives presentà a la Congregació els textos revisats dels Volums de la Litúrgia de les Hores en llengua catalana on hi ha treballat en els darrers temps els delegats de Litúrgia de les Diòcesis amb seu a Catalunya així com diversos experts i que ara cal que rebin l’aprovació per part de la Santa Seu.

Aquesta revisió dels textos de la Litúrgia de les Hores en llengua catalana té com a objectiu la recta aplicació de la Instrucció Liturgiam Authenticam sobre l’ús de les llengües vernacles en la publicació dels llibres de la litúrgia romana. 
IMG 5395

Compartir