Presentació del Llibre de la 15a. edició de la Càtedra de Pensament Cristià

L’Arquebisbe d’Urgell va presidir el dimecres 29 de maig la presentació al públic del llibre que recull les ponències que van formar part del 15è Seminari de la Càtedra de Pensament Cristià del mes de juliol del 2018, amb el títol de “La saviesa d’escoltar-se. Diàleg entre cosmovisions”. La presentació va anar a càrrec de l’Ambaixador del Regne d’Espanya, Excm. Sr. Àngel Ros, que va glossar aprofundidament les conferències i les aportacions del mateix coordinador de la Càtedra, el filòsof i catedràtic Francesc Torralba, així com del Degà de la Facultat Pere Tarrés de la Universitat Ramón Llull, Joan-Andreu Rocha, el Dr. Jaume Flaquer S.J. professor de la Facultat de Teologia de Catalunya i el Dr. Joan-Andreu Alcina, professor del Centre d’Estudis Teològics de Mallorca, que van tractar la qüestió des de diversos punts de vista.

La presentació del llibre es va fer a la Sala d’Actes de la Casa de l’Església de Santa Maria del Fener, amb l’asssistència d’autoritats i públic divers. Van fer-se presents la Síndica General d’Andorra, M.I. Sra. Roser Suñé i alguns consellers generals, el Representant del Copríncep, Mn. Josep M. Mauri, el Vicari de Pastoral, Mn. Antoni Elvira, l’editor del llibre, Sr. Lluís Pagès i representants del col.lectiu educatiu i de les entitats socials d’Andorra.

L’acte va començar amb la presentació de l’Arxiprest de les Valls d’Andorra, Mn. Ramon Sàrries i també amb una presentació de Mons. Joan-Enric Vives i del Dr. Torralba.

Us adjuntem el contingut de la presentació realitzada per l’Ambaixador.

Compartir