Pasqua jove a AINA: viure és abrandar-se en la Llum de Pasqua

Dijous Sant. Davant Jesús que renta els peus, els 63 monitors de la Pasqua Jove d’AINA han meditat: “Qui no viu per servir, no serveix per viure”. Com interpreteu el missatge del Germà Roger de Taizé? I què és estimar?  Somio tenir present a cada moment l’amor que tinc a la meva vida i a la del proïsme.

Divendres Sant. Davant el Sant Crist de l’església de Santa Creu, cada un dels joves s’ha qüestionat entre altres interrogants: -De què he d’alliberar-me per ser humà com Jesús?– Quines cadenes trencaries de la nostra societat? Somio una Església alliberada de rutines, que parla el llenguatge dels joves d’avui i que és coherent amb l’Evangeli de Jesús. Somio un món fet de persones.

Vetlla Pasqual. Cada monitor ha expressat el seu somni de la Pasqua Jove 2016. Somio una AINA que no s’amaga darrera de paraules boniques i que des de la seva pobresa fa que els nens i les nenes es facin “GRANS”.

El programa de colònies “Els follets del bosc d’AINA”, dia per dia, -i cada dia amb el seu valor corresponent- i hora per hora a punt de dur a la impremta; i els equips de monitors per a cada torn i els campaments  han estat la dolça Mona de la Pasqua Jove 2016.

Compartir