Nomenaments 2009

El Sr. Bisbe d’Urgell Joan-Enric Vives Sicília ha signat els següents nomenaments de servei pastoral a la Diòcesi d’Urgell:

– Mn. Josep Maria Aresté Miret, Rector de les Parròquies de la Mare de Déu Assumpta de Bellvís, de St. Joan Baptista d’El Poal i St. Antoni d’Els Arcs.

– Mn. Josep Eliüd Arias Pimentel, Rector de la Parròquia de la Mare de Déu de Ribera de La Pobla de Segur.

– Mn. Lluís Eduard Salinas Muñoz, Rector de la Parròquia de la Purificació de Maria de Bossòst, de St. Joan Baptista de Les, de Sta. Maria d’Es Bordes, de la M. de Déu Assumpta de Vilamós, de St. Serni de Canejan, de St. Joan i St. Pere d’Arres, de St. Pere de Bausén, de St. Martí d’Arró i de St. Martí de Benós-Begós.

– Mn. Lluís Miquel Sánchez Gutiérrez, Rector de la M. de Déu de Valldeflors de Rialp, de Sta. Anna de Llavorsí, de la M. de Déu del Roser d’Aidí, de St. Serni d’Altron, de St. Serni de Baiasca, de St. Martí de Caregue, de St. Pere de Llessui, de St. Esteve de Montenartró, de St. Cristòfol de Roní, de St. Víctor de Saurí, de St. Esteve de Sorre, i de St. Iscle i Sta. Victòria de Surp.

– Mn. Pau Bellido Segarra, Vicari de la Parròquia de Sta. Maria de Puigcerdà, de St. Miquel d’Isòvol, de St. Pere d’Olopte, de Sta. Eugènia de Saga i de St. Tomàs de Ventajola.

– Mn. Joan Pau Esteban Osma, Vicari de la Parròquia de la M. de Déu Assumpta d’Agramunt, i Rector de St. Jaume de Montclar d’Urgell, de St. Pere de La Dozell d’Urgell, de St. Pere de Puigverd d’Agramunt i de Sta. Maria de Santa Maria de Montmagastrell.

– P. Anto Pallikunnen Thomas O.C. Vicari de la Parròquia de St. Esteve d’Andorra la Vella.

– P. Joaquim Maria Folqué Nicolau S.D.B., Vicari de la Parròquia de St. Esteve d’Andorra la Vella.

– P. Joan Juncadella Claret S.D.B, Vicari de la Parròquia de St. Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany i Capellà de l’Hospital Ntra. Sra. de Meritxell del Principat d’Andorra.

– Mn. Josep Montoya Viñas, Diaca Adscrit a la Parròquia de St. Feliu de Sort, de Sta. Maria de Gerri de la Sal i de St. Cristòfol de Peramea.

Compartir