Montellà arranja el rellotge del campanar de l’Església de St. Serni

Dissabte dia 5 d’agost ha tingut lloc al poble i a la parròquia de St. Serni de Montellà la XVIIa. tradicional diada del Grup dels Amics de Montellà (G.A.M), una associació fundada l’any 1983 i que pretèn l’arranjament del poble de Montellà. Al llarg d’aquests quasi 35 anys l’ associació ha actuat a la parròquia de St. Serni, al cementiri parroquial de St. Genís i a l’ermita de Sta. Magdalena de Mandrat. 

La darrera actuació inaugurada el 5 d’agost ha estat la renovació del rellotge i electromartells i l’ arranjament del quadre elèctric de l’església de St. Serni. També en aquesta diada s’ha procedit a la inauguració del nou estatge social del Grup d’ Amics de Montellà. 

En el seu parlament, el president de l’associació el Sr. Llorenç Vergés Mill ha destacat la presència de Mn. Ignasi Navarri, Vicari General del Bisbat. Així com la col·laboració i la presència dels veïns del poble. 

Mn. Ignasi, en nom del Sr. Arquebisbe ha agraït l’interès de l’associació i ha felicitat el seu esforç i la seva tenacitat en dur a terme els diversos projectes. 

L’esmentada associació publica semestralment Fil Directe, un opuscle que recull la vida i la història del poble i els projecte de l’associació.

Compartir