Mons. Vives visita el Teologat d’Àvila a Salamanca

De camí cap al Congrés “Duc in Altum” de Ciudad Rodrigo, amb motiu dels 250 anys del seu Seminari, el 28 de novembre Mons. Joan-Enric Vives, President de la Comissió episcopal de Seminaris i Universitats de la Conferència Episcopal Espanyola, va poder visitar el Teologat de la Diòcesi d’Àvila a Salamanca.

Va conèixer els seminaristes i les instal·lacions, i va celebrar l’Eucaristia amb els seminaristes i formadors i va sopar amb ells. A l’Eucaristia va concelebrar amb el Rector Rv. Gaspar Hernández, l’eximi professor emèrit de Teologia de la UPSA Dr. Olegario González de Cardedal, i els altres formadors, i els va dirigir l’homilia.

Al Teologat de la Diòcesi d’Àvila a Salamanca s’hi apleguen en l’actualitat 17 seminaristes de 7 Diòcesis castellanes: Àvila, Ciudad Rodrigo, Salamanca, Zamora, Palència Segòvia i Plasència. Tots amb molt esperit comunitari i formatiu. Acuden a les Facultats de la Universitat Pontifícia de Salamanca (UPSA) i els caps de setmana conviuen en les Parròquies de les respectives Diòcesis.

Compartir