Mons. Joan-Enric Vives transmet la valuosa condecoració del Papa per la tasca desenvolupada per Albert Pintat i Francesc Badia

Mons. Joan-Enric Vives, Bisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, ha imposat aquest migdia el títol de Cavaller Comendador amb placa de l’Orde de Sant Gregori el Gran al Sr. Albert Pintat Santolaria, ex-Cap de Govern del Principat d’Andorra; i el títol de Cavaller Comendador del mateix Orde al Sr. Francesc Badia Batalla, ex-Veguer Episcopal. Ho ha fet en un acte simbòlic en el Saló del Tron del Palau Episcopal, a la Seu d’Urgell.
Aquestes distincions han estat atorgades per Sa Santedat el Papa Benet XVI en reconeixement de la tasca que han dut a terme tots dos, amb responsabilitat en les tasques civils que han desenvolupat, i amb repercussió sempre positiva per a la comunitat eclesial catòlica.
La distinció del Pontifici Orde Equestre de Sant Gregori el Gran va ser creada pel Papa Gregori XVI el 1831 per honorar la memòria del Papa Gregori el Gran i és una de les mes altres distincions atorgades pel Papa als fidels laics.

Compartir