Mons. Joan Enric Vives, rep l’ofrena dels trofeus i felicita al River Andorra MoraBanc

0img 1267Els jugadors, tècnics i directius del River Andorra MoraBanc han estat rebuts al Palau Episcopal per l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan Enric Vives el dia 8 d’abril, en una recepció emotiva i alegre. L’equip i la junta directiva han presentat al Copríncep els trofeus aconseguits aquesta temporada, en un acte històric, doncs és la primera vegada que un equip esportiu andorrà és rebut per un copríncep d’Andorra.
El President del BC River Andorra MoraBanc, Sr. Gorka Aixàs, acompanyat pel Tresorer Sr. Sergi Romero, el Director General Sr. Francesc Solana; i per l’equip, encapçalats pel seu capità Pablo Sánchez i acompanyats per l’entrenador Sr. Joan Peñarroya, ha agraït el suport moral del Copríncep a l’equip i la oportunitat de ser rebuts al Palau.
L’Arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives, ha felicitat al River Andorra MoraBanc pels èxits aconseguits durant aquesta temporada on s’ha aixecat els títols de Campió de la Lliga Catalana, de la Copa Príncep i de l’Adecco Or. Tres títols que l’han portat a fer realitat un somni de l’Ascens que feia 22 anys que no es produïa, i ha destacat la importància dels títols aconseguits així com la fita de pujar a la Lliga Endesa. El Copríncep ha posat en relleu la cohesió social que ofereix el bàsquet a Andorra i ha manifestat l’oportunitat que representa l’ascens a la millor lliga d’Europa. En acabar la recepció s’ha fet un vi d’honor.

img 1251img 1255img 1258img 1275img 1278

Compartir