Mans Unides d’Urgell comparteix l’experiència missionera

Mans Unides d’Urgell va rebre entre el 31 de gener i el 4 de febrer, la visita de la germana missionera Alice Stelle de la Congregació de les germanes «Anna de Chenney» de la Índia, i va conèixer la seva experiència a les missions i les circumstàncies del seu apostolat.

En aquests dies la germana Alice va explicar les seves vivències al grup de mossens de l’Arxiprestat de la Noguera i també ho va fer en diferents grups de catequesi. Va poder visitar l’Institut de Secundària d’Agramunt i les escoles de Balaguer, escola Vedruna i Escola Pia, on va fer trobades amb les diferents classes i grups de l’escola. Allà els joves que hi van participar van fer moltes preguntes i es van interessar per les dificultats amb les que es troba i com és la vida quotidiana en la societat en la que treballa.

D’altra banda, el grup de Mans Unides de Balaguer va compartir una bona estona amb ella i va constatar la manera com la seva Congregació treballa a l’Índia especialment amb nenes orfes i persones grans. També a l’emissora de Ràdio Balaguer va participar en el programa de notícies diàries. Els responsables de Mans Unides van agrair de tot cor la visita de la Germana Alice i en la valoració final van apuntar que «esperem que el seu testimoni ens encoratgi per seguir treballant amb il·lusió els projectes enguany».

Compartir