L’Obra Social La Caixa rep el reconeixement de Càritas Urgell com a “Empresa amb Cor”

L’Obra Social La Caixa va rebre la tarda del dia 28 de novembre el reconeixement de Càritas diocesana d’Urgell com a “Empresa amb Cor”, amb el lliurament d’un certificat, que ha fet personalment el President de Càritas Urgell, l’Arquebisbe Mons. Joan-Enric Vives.

L’acte de reconeixement es va dur a terme al Bisbat d’Urgell, i hi van assistir el Director de Càritas, Sr. Josep Casanova i el Secretari General del Bisbat, Mn. David Codina. Ha recollit el certificat en nom de l’Obra Social La Caixa, el Director de l’Àrea de Negoci Berguedà-Pirineus, Sr. Jordi Porta Fortó; el Director oficina 0018 Store la Seu, Sr. Albert Alegret Baena; el Director oficina 03603 la Seu, Sr. Marc Capdet Pujol i la Sra. Queralt Puig, també subirectora d’oficina.

Durant l’acte, Mons. Vives va agrair el suport que els projectes de Càritas han rebut de l’entitat bancària, en els diversos àmbits de la inserció laboral, de l’atenció als infants i a les persones discapacitades.

Justament, en les darreres setmanes Càritas va signar convenis de col·laboració amb Caixa Bank pel suport dels projectes de reforç escolar i de joves amb discapacitat (projecte Activa’t).

Aquest reconeixement a les empreses que amb les seves aportacions econòmiques ajuden en diversos projectes de Càritas, es va començar a dur a terme l’any passat: es va lliurar el certificat d’ “Empresa amb cor” a l’empresa de producció i distribució d’electricitat d’àmbit local a la capital de l’Alt Urgell PEUSA.

Compartir