Les infraestructures d’acollida de Canòlich Músic es preparen a Sant Julià

La carpa que ha d’acollir la major part dels concerts i dels actes a l’aire lliure del Festival Canòlich Music ha començat a muntar-se a la Plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria. Els treballs  de construcció d’aquesta infraestructura van en paral·lel a les tasques de l’organització dels serveis de voluntariat, de servei de l’ordre, de servei sanitari i de suport que es preveuen durant el desenvolupament de totes les activitats.

El divendres 13 de  novembre el Delegat d’Ensenyament i Rector de Sant Julià va mantenir una reunió preparatoria amb els serveis implicats del Comú i del Govern i també amb els coordinadors de voluntaris.

Els grups de voluntaris més joves, d’altra banda, ja han començat a preparar també les tasques d’acollida dels joves que es desplaçen, alguns de lluny, de València i de Pamiers, per assistir a les activitats del Festival.

S’ han programat les actuacions del DJ Andy Hunter i del grup Teràpia de Shock com a plats forts musicals pels dies 20 i 21 de novembre. S’espera superar les xifres d’assistència de l’any passat i arribar a la plena consolidació d’una activitat que vol unir l’espiritualitat i la música, i arribar al cor dels més joves.

El festival de música cristiana d’Andorra ha arribat a la tercera edició amb nota, incrementant  el número d’inscrits i la diversitat de procedència: joves d’arreu de Catalunya, de València i de França que han fet ja les inscripcions i que participaran en moltes i diverses activitats vinculades amb la música, amb la interpretació, i amb el fet de compartir experiències de solidaritat, de lliurament,  de lleure actiu i voluntariat… Des del divendres 2o de novembre al diumenge 22,  durant el cap de setmana, l’al·licient de conèixer gent nova, de compartir bones experiències  i de participar en un concurs per a joves intèrprets, està donant impuls a la quantitat d’inscripcions.

Compartir