L’Arxiprestat de les Valls d’Andorra rep una important donació de Bíblies

El Sr. Pere Roquet ha estat rebut el dia 3 de maig per l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra al Palau episcopal. Va voler notificar personalment al Copríncep que ha cedit davant notari a l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra la seva extensa col·lecció de Bíblies perquè siguin exposades al Santuari Basílica de la Mare de Déu de Meritxell. Es tracta de més de 1.200 exemplars traduïts en mil llengües diferents d’arreu del món.

La col·lecció és una de les tres més grans que existeixen al món, amb importants curiositats com ara Bíblies traduïdes a llengües que no tenen cap altre text imprès, a banda de les Sagrades Escriptures.

La Basílica del Santuari de la Mare de Déu de Meritxell serà el lloc que aculli aquesta important donació en una de les seves sales. La inauguració d’aquesta exposició amb aquest important fons està prevista per a la propera Diada de Meritxell, 8 de setembre, que enguany coincidirà amb la celebració del 40è aniversari de la construcció del nou Santuari, obra de l’arquitecte Ricard Bofill.

Compartir