La Diòcesi d’Urgell rep les relíquies de santa Bernadeta (1)

Amb gran devoció, la Diòcesi d’Urgell va rebre les relíquies de santa Bernadeta -la noia que amb 14 anys va ser testimoni i protagonista de les aparicions de la Immaculada Concepció a Lourdes- en el marc de la visita per diferents diòcesis que s’està duent a terme amb motiu del 175è. aniversari del seu naixement. 

El reliquiari va arribar a la ciutat de Balaguer el dissabte dia 23 de novembre al matí a l’església del Santuari-Basílica del Sant Crist de Balaguer on van ser rebudes pel Capellà Custodi, Mn. Pau Vidal i pel Consiliari de l’Hospitalitat diocesana de Lourdes, Mn. Ignasi Navarri; les Religioses Clarisses del Sant Crist de Balaguer; membres de la Junta de l’Hospitalitat de Lourdes, i un nombrós grup de fidels que van omplir de pregària i devoció el Santuari-Basílica. 

Al llarg del dia, tothom qui ho va voler va poder apropar-se al Santuari per venerar les relíquies de la santa i participar en el res de rosari. Cap al tard es va fer el trasllat fins a la Catedral de Santa Maria d’Urgell a La Seu d’Urgell on a la nit va tenir lloc el Res del Sant Rosari en el primer dels tres dies dies que les Relíquies restaran al Bisbat d’Urgell.

Compartir