Inici dels torns de Colònies i Campaments al Bisbat

Ja han començat en el nostre bisbat els diferents torns de Colònies i Campaments que han organitzat els diversos esplais i agrupaments escoltes i que durant tot aquest estiu portaran a molts nens i adolescents, a més de molts monitors, a viure un estiu ple d’aventures, jocs i valors.
L’Agrupament Escolta Ivarsenc ja està vivint els seus campaments a la Casa de Bastanist, aixoplugats per la Serra del Cadí. Del 24 de juny i fins al 6 de juliol uns 80 nens, 15 caps i 4 intendents viuran tot un seguit d’activitats, excursions, tallers i moments de reflexió i pregària. Una manera de viure el temps del lleure oferint als més menuts tot un seguit d’activitats, enguany el fil conductor és el món de les aventures dels pirates i dels seus vaixells que naveguen pels mars, vivint tot d’aventures.
També cal dir que enguany aquest agrupament, com els altres del bisbat, han potenciat la recerca de beques i ajudes per nens en situació de dificultats econòmiques, unes ajudes que han vingut de l’administració i d’altres entitats socials.
En els propers dies continuaran altres tornes i altres grups que durant els propers mesos de juliol i agost portaran a a gairebé uns 4.000 nens i 400 monitors i caps a participar de colònies, casals, campaments i altres activitats per oferir als més menuts del nostre bisbat.

img 2477img 2575img 2630img 2667

Compartir