Final de Curs a l’Escola Mare Janer de Santa Coloma a Andorra

Bon estiu! Amb aquestes paraules senzilles i cordials, i sobretot plenes de sentit, perquè volen que tinguem un temps de la vida «bo», el Claustre de l’Escola Mare Janer de Sta. Coloma d’Andorra la Vella, amb els sacerdots i el personal no docent (foto), ens desitgen un bell temps d’aturada per reprendre noves forces educatives i formatives.

Ells són emblemàtics i representen els desigs de totes les Escoles cristianes de la nostra Diòcesi. Han treballat de valent per testimoniar l’alegria cristiana de l’Evangeli, des de l’escola, a famílies alumnes i a la societat sencera. I els ho agraïm. L’escola catòlica ha esdevingut -des de sempre és clar, però ara més que abans-, un puntal per a la nova evangelització i per al diàleg fe-ciència i fe-cultura en els elements bàsics, propers als infants i joves, i en la base de la societat. La relació famílies-escola-parròquia ha esdevingut un repte molt important per a l’anunci i la transmissió de valors i virtuts, per a educar en la fe.
Els desitgem bon descans, bon estiu, i bona represa al setembre, ja que l’escola és un lloc decisiu per al creixement de les persones, i necessitem sobretot responsables (titulars) i professors, amb les associacions de pares i mares, tots molt implicats en la tasca educativa, amb esperit de testimonis de fe i de servei, sempre interessats pel bé de cada infant i de cada jove.

A tots els mestres, de l’escola concertada i de l’escola pública, a tots els educadors, i als pares i mares els diem: Gràcies pel vostre treball silenciós però tan eficaç i pel vostre compromís educatiu i social!!

bon estiu

Compartir