Festa de la Sda. Família al Centre de dia i Unitat Sòcio-Sanitària de l’Hospital de La Seu

Dissabte dia 28 a la tarda l’Arquebisbe Joan-Enric va visitar els malalts i residents de llarga estada de la Residència Sòcio-Sanitària del Sant Hospital de La Seu d’Urgell i hi va celebrar l’Eucaristia de la festa de la Sda. Família en el diumenge que s’escau dins l’Octava de Nadal.

Acompanyat per la Gna. Visitación Lorenzo SF, ànima per als malalts de l’Hospital i de la Residència, i Delegada diocesana de Pastoral de la Salut, va celebrar la santa missa amb la trentena de residents i va fer notar com en aquell Hospital fou fundada la Congregació de les Germanes de la Sagrada Família d’Urgell, per la beata Anna Maria Janer i la col·laboració del bisbe d’Urgell Josep Caixal, sempre sota els exemples de la família de Jesús, Maria i Josep que a Natzaret van viure de manera exemplar les virtuts familiars.

Pregaren per les famílies dels residents i per totes les famílies de la terra perquè tinguessin l’ajuda del cel per viure amor, treball i concòrdia, i l’Arquebisbe recordà especialment les famílies que han de viure, com la de Jesús a Egipte, la prova de l’exili o l’emigració.

Compartir