Felicitació al President Joseph R. Biden dels E.U.A.

El Copríncep Episcopal i Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives ha enviat el mateix dia 20 de gener una Carta de felicitació al nou President dels Estats Units d’Amèrica Excm. Sr. Joseph R. Biden en nom propi i del Poble Andorrà amb les seves Autoritats, que fonamentalment diu el següent:

“Amb motiu de la vostra proclamació com a quaranta-sisè President dels Estats Units d’Amèrica i de la vostra presa de possessió, em plau enviar-vos la meva sincera i cordial felicitació a la que s’uneixen el Poble del Principat d’Andorra i les seves Autoritats.

Amb l’ajuda i la protecció de Déu, desitjo que el vostre mandat presidencial sigui ple d’èxits, de servei envers la unitat de la noble Nació Americana i que signifiqui una decisiva contribució a la pau, a la salut, al medi ambient i al just desenvolupament democràtic del nostre món, avui tan globalitzat. Ens necessitem els uns als altres per ser una humanitat unida, justa i fraterna.

Des del Principat d’Andorra us desitgem molt d’encert en aquesta nova i alta responsabilitat de lideratge de l’estimat Poble Americà, unit amb llaços d’amistat i estimació a la nostra Nació Andorrana.

Compartir