Els Cors Pueri Cantores solemnitzen la Missa a la Catedral de Sta. Maria d’Urgell

El diumenge dia 17 d’abril els cors dels Puerti Cantores van solemnitzar la Missa de 12 de la S.E. Catedral de La Seu d’Urgell. La Missa corresponent al IV Diumenge de Pasqua, Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions, fou presidida per Mn. Ignasi Navarri, Vicari General de la Diòcesi i concelebrada pel Sr. Rector de la Parròquia de Sant Ot, Mn. Xavier Parés i pel Consiliari internacional dels Pueri Cantores, Mons. Robert Tyrala i Mn. Josep Montfort, Vicari episcopal de la Diòcesi de Terrassa.

A la seva homilia Mn. Ignasi Navarri va utilitzar la imatge de l’orgue explicada pel Papa Benet XVI: així com els nombrosos tubs de l’orgue, amb els seus registres, han de formar una unitat i una mà experta els ha de fer sonar, per aconseguir que les desharmonies es transformin en la deguda consonància, així també en l’Església: enmig de la varietat de dons, carismes i vocacions, a través de la comunió en la fe, hem de trobar sempre l’acord en la lloança a Déu i l’amor fratern.

Per finalitzar la seva presència a La Seu d’Urgell, els Pueri Cantores oferiren una petita cantada fora de la Catedral. Si Déu ho vol, l’any 2018, a Barcelona, se celebrarà la Trobada Internacional de Pueri Cantores. Des del Bisbat d’Urgell el Sr. Arquebisbe ja els va desitjar molt èxit i els va oferir tota la col·laboració. 

Compartir