Els adolescents i joves del Bisbat viuen la Pasqua d’una manera joiosa

Aquesta Setmana Santa, els adolescents i joves del bisbat han pogut participar a l’oferta de pasqües joves que des de la delegació de joventut s’ha ofert per a ells.

En concret, del 28 al 30 de març a Sant Martí de Sesgueioles, els nois i noies de 12 a 15 anys dels grups TXt i del Moviment Janer han participat a la Pasqua Jove que organitzen els germans de La Salle. Enguany, a l’equip d’organització també hi ha estat present, colze a colze, la delegació de joventut del bisbat d’Urgell, i els germans maristes (a tercer i quart d’ESO).

Els majors de 16 anys han participat, del 2 al 5 d’abril a la Pasqua d’Avellanes, organitzada pels germans maristes però que també ha tingut dins l’equip d’organització persones de la delegació de joventut del nostre bisbat i també dels germans de la salle.

Aquestes dues experiències, ja habituals en els darrers anys per als adolescents i joves del bisbat, han estat un èxit, tant pel que fa al compartir des de la fe, com pel que fa al compartir entre nois i noies d’altres llocs.

En total, 40 nois i noies del nostre bisbat han tingut una experiència significativa de fe, que els ajuda en el seu camí de descoberta i aprofundiment de la fe en Jesús el Crist.

També les pasqües han servit perquè els nois i noies dels grups TXt renovin el seu compromís de grup, un compromís que els fa ser sensibles als altres, ser fidels als valors cristians i arrelats al dia a dia per fer possible el Regne de Déu entre nosaltres.


Compartir