El Copríncep inaugura els Primers jocs esportius de la gent gran d’Andorra

Dimecres dia 15 de juny l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va inaugurar els Primers jocs esportius de la gent gran d’Andorra que organitza el Comitè Olímpic Andorrà amb la col·laboració del Govern d’Andorra i dels Comuns del Principat.

L’acte d’inauguració va tenir lloc al Pavelló Prat Gran de la Parròquia d’Escaldes-Engordany que serà el lloc que aculli aquesta primera edició dels jocs esportius de la gent gran d’Andorra. Hi foren presents a més a més de S.E. el Copríncep episcopal, el M.I Cap de Govern del Principat d’Andorra, Sr. Antoni Martí; la M.I. Subsíndica General, Sra. Mònica Bonell; la Cònsol Major d’Escaldes Hble. Sra. Trini Marín, així com Ministres i Consellers i els Hbles. Srs. Cònsols de les altres sis Parròquies del Principat.

Amb la desfilada dels participants de les 7 Parròquies s’inicià l’acte inaugural. Després dels parlaments del President del Comitè Olímpic Andorrà, Sr. Jaume Martí Mandicó i de l’Hble. Sra. Cònsol d’Escaldes-Engordany, Sra. Trini Marín, el Copríncep episcopal Mons. Joan-Enric Vives, donà per inaugurats aquests Primers jocs esportius. A continuació entraren solemnement al Pavelló les banderes dels Jocs i del Principat d’Andorra. La bandera del Principat fou hissada per la Policia Andorrana vestida de gala mentre sonava l’himne del Principat d’Andorra amb l’emoció de tots els presents.

Després de l’acte d’inauguració el Coprincep, acompanyat de la Cònsol Major d’Escaldes, pogué visitar les instal·lacions on es duran a terme les proves d’aquests jocs de la gent gran i pogué saludar bastants dels participants.

Compartir