El Cardenal Theodor McCarrick ha visitat el Seminari Major Interdiocesà

El dimecres 25 de març el Cardenal Theodor McCarrick, Arquebisbe emèrit de l’arxidiòcesi de Washington, ha visitat el Seminari Major Interdiocesà. Ha compartit el sopar amb la comunitat del seminari i, en acabar, ha mantingut una animada tertúlia amb ells.
Els ha parlat de la seva experiència sacerdotal com a missioner a Centreamèrica i a la seva diòcesi d’origen, Nova York. També els ha explicat algunes de les seves trobades amb Sant Joan Pau II, al qual ja havia conegut quan era arquebisbe de Cracòvia.
El Cardenal McCarrick pensa que el Papa Francesc comparteix amb Sant Joan Pau II el do de gents que el fa tan proper a totes les persones que s’apropen a ell.
Ha animat els seminaristes a ser uns veritables apòstols de les vocacions presbiterals enmig dels joves de les seves diòcesis i a anar endavant sense por, acompanyats dels formadors.
El Cardenal Theodor Edgar McCarrick, va ser arquebisbe de Washington DC des del novembre de l’any 2000 fins el maig del 2006, i destaca pel seu gran compromís en la defensa dels drets humans i de la llibertat religiosa arreu del món. Ha portat a terme delicades missions a Iran, Xina, Cuba, Vietnam, Rwanda, Burundi i altres països.

Compartir