Constitució de la Fundació privada Ntra. Sra. de Meritxell

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell ja és una realitat. Substitueix l’anterior Patronat de l’Escola i aplica la Llei aprovada pel Consell General. Els membres de l’Escola Especialitzada de Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) es van reunir el 26 de juny per signar l’acta notarial que dóna vida a la nova entitat i suposa la formalització del patronat que substitueix l’anterior Junta Rectora del centre. 
A l’acte hi van assistir la presidenta Maria Pilar Díez, Mn. Antoni Elvira com a representant del Bisbat d’Urgell, els Ministres d’Afers Socials, Victor Filloy, i d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, la directora general de la CASS, Joaquima Sol, Sílvia Bonet com a representant de la societat civil i futura tresorera del patronat i Meritxell Teruel, membre de l’Associació d’Usuaris, Familiars i Representants Legals de la nova fundació. L’organigrama del nou patronat estarà encapçalat pel Copríncep Joan-Enric Vives que exercirà com a president honorífic.

La creació també incorpora una nova imatge corporativa amb un traç més definit que, segons l’entitat, es tradueix en la solidesa d’un projecte que compta amb 50 anys de trajectòria «i que simula la forma d’unes muntanyes que serveixen per identificar la institució amb el país i el seu arrelament amb el territori».

Compartir