Confirmacions i Visita pastoral a Castellserà

L’Arquebisbe d’Urgell Joan-Enric Vives va visitar la Parròquia de Santa Magdalena de Castellserà i hi va administrar el Sagrament de la Confirmació a 4 joves de la Parròquia i 1 noia de Penelles. Estava acompanyat pel Rector Mn. Ivan Ayala i per Mn. Llorenç Utgés, resident a la Parròquia. Els feligresos li van oferir una gran acollida.

A l’homilia l’Arquebisbe va explicar el do que rebien de l’Esperit Sant en plenitud, i que els faria forts en la fe i coratjosos per al testimoniatge de l’amor i l’esperança.

Remarcà que l’Evangeli d’aquell diumenge ens demana fer-nos com infants, estimar la infantesa espiritual, no per esdevenir sempre infantilitzats o irresponsables, sinó per viure confiats en les mans de Déu i en la seva amorosa Providència. També explicà com el Sínode de Bisbes ens demanarà no abaratir el somni dels joves i crear condicions socials i econòmiques, religioses i socials, perquè els joves puguin anar endavant amb esperança.

Anà explicant els diversos passos de la celebració que els joves i els padrins, i tots els feligresos, seguien amb gran interès. Al final de la missa va regalar a tots els joves confirmats un exemplar del Nou Testament i els demanà que el llegissin cada vespre, perquè creixerien en l’amistat amb Jesús i coneixerien millor la seva fe per poder-la testimoniar més coratjosament.

Compartir