Confirmacions a Ivars d’Urgell

Diumenge dia 26 de juny, l’Arquebisbe d’Urgell va administrar el sagrament de la Confirmació a 10 joves de la Parròquia d’Ivars. Va ser rebut per l’Alcaldessa d’Ivars i pel Rector Mn. Carles Alberto Ospina, el qual amb Mn. David Codina va concelebrar l’Eucaristia, i acompanyava els cants del Cor Parroquial Mn. Josep M. Ricart. Hi eren presents molts dels Amics de la M. de Déu de l’Horta, tan venerada a Ivars. Molt bona preparació i participació dels joves acompanyats dels seus catequistes. 

A l’homilia animà els confirmands a «pujar» al Calvari si és la voluntat de Déu, fent el camí de la vida sense defugir les inclemències del camí; també insistí a no ser venjatius i perdonar sempre, àdhuc els enemics, sense exclusió de ningú; i en tercer lloc, els encoratjà a «seguir» el Crist, encara que els demani generositat i pèrdues, sacrificis, per tal d’obtenir la joia de l’Evangeli i de l’Amistat amb el Senyor. Res no és comparable a l’amor de Déu, i a la Pau que troben els qui el segueixen.

A l’inici de l’Eucaristia i en ser jornada electoral, demanà una pregària pels qui aquell dia serien elegits Diputats a Corts : pel seu treball al servei de la justícia, la pau, el respecte a les persones i la recerca infatigable del bé comú.

Al final de la missa va departir amb els assistents i obsequià amb el nou Testament els joves confirmats, recomanant-los la lectura atenta de les paraules del seu millor amic, Jesús.

Compartir