Condol del Copríncep Episcopal a S.E. François Hollande per l’atemptat a Saint-Quentin-Fallavier

Mons. Joan-Enric Vives ha enviat al Copríncep Francès i President de la República, S.E. François Hollande, un missatge de condol i suport en nom del Poble Andorrà amb motiu del terrible atemptat ocorregut aquest matí a Saint-Quentin-Fallavier. El text és aquest:

Excel·lència,
Profundament entristit en conèixer la notícia del terrible atemptat ocorregut aquest matí a Saint-Quentin-Fallavier, us faig arribar el sincer condol del Poble Andorrà, el de les seves Autoritats i el meu propi. Aquest atemptat ha consternat a la vostra Nació Francesa i ha pertorbat la pau més enllà de les fronteres de França.
A través de V.E, vull expressar-vos la meva proximitat en aquestes hores de dolor i la meva total condemna a la difusió de l’odi i de qualsevol forma de violència, que destrueixi la vida humana, violi la dignitat de les persones, o vagi en contra del bé fonamental de la convivència pacífica entre les persones i els pobles, més enllà de les diferències de nacionalitat, religió i cultura.
Encomano la víctima mortal a la misericòrdia de Déu, i prego pels seus familiars i per l’estimat Poble de França i desitjo una prompta recuperació als ferits.

+Joan-Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra
La Seu d’Urgell, 26 de juny de 2015

Compartir