Celebració dels 50 anys de sacerdoci del Degà del Capítol i Rector de Sant Ot

Mn. Xavier Parés i Saltor va presidir la missa d’Acció de Gràcies amb motiu dels seus 50 anys de sacerdoci que es va celebrar a la Catedral de Santa Maria d’Urgell, d’on és el Rector de la parròquia, i Degà del Capítol de Canonges, el diumenge 26 d’abril. Una nodrida assistència de familiars, fidels i amics va omplir el temple. Van concelebrar amb ell el Vicari General Mn. Josep M. Mauri, Mn. Jordi Gasch, Mn. Jordi Miquel, Mn. Josep Ramon Pérez canonge de Barcelona, i d’altres capellans amics. Mn. Antoni Cagigós, mestre organista de la Catedral va solemnitzar l’acte amb diverses interpretacions, juntament amb el cor parroquial.

Mn. Xavier Parés va rebre com a regal de la família una casulla, i la resta de regals i obsequis s’han derivat en forma econòmica a Càritas i Mans Unides. 

Mn. Xavier va fer un parlament molt emotiu, repassant la seva vida com a sacerdot i va agraïr als companys i amics que l’han acompanyat durant la vida i, en especial, la seva família, que sempre ha estat al seu costat. Eren presents els seus germans, nebots i renebots. També es va voler fer present l’Alcalde de la ciutat, Il.lm. Sr. Albert Batalla, juntament amb els seus regidors.

Compartir