Càritas d’Urgell recull 30.000 euros en suport als refugiats de Grècia i els Balcans

Càritas d’Urgell ha participat amb 30.000 euros de cara al suport dels immigrants refugiats a la zona dels Balcans, en col·laboració amb Càritas Espanyola que ha invertit 600.000 euros en ajuts a les Càritas dels Balcans (Croàcia, Grècia, Macedònia i Sèrbia). Aquests diners provenen de les aportacions de les delegacions de Càritas d’arreu d’Espanya, inclosa Càritas d’Urgell.

Les donacions de Càritas d’Urgell han estat possible gràcies a les aportacions de les col·lectes parroquials i les donacions particulars que s’han fet en els darrers mesos.

Es pot consultar el darrer informe de Càritas Espanyola referent a la col·laboració amb les Càritas dels Balcans i també de les actuacions que estan duent a terme aquestes respectives Càritas.

La sensibilitat del Bisbat d’Urgell s’ha manifestat de diverses maneres: l’Arquebisbe d’Urgell, coneixedor de la situació que es viu a Síria i a Palestina i als països d’Orient Pròxim, ha fet diverses conferències sobre el particular, i la darrera: “La situació de les persones refugiades al Pròxim Orient”, es va dur a terme a Càritas Catalunya recentment.

Per explicar amb més detall aquestes actuacions de les darreres setmanes i d’altres que es duen a terme per als refugiats, Càritas d’Urgell va organitzar tres conferencies sobre aquesta qüestió a Balaguer, a Puigcerdà i a La Seu d’Urgell, que foren molt concorregudes.

D’altra banda, la campanya de recollida de fons segueix oberta, per tal de canalitzar noves aportacions en els comptes corrents següents:

1. CAIXA: ES64 2100 0018 1902 0047 1180

2. BBVA: ES75 0182 2811 3502 0853 6354

Compartir