Càritas Andorrana rep el donatiu de 5.400 euros gràcies a una cursa popular

Càritas Andorrana va rebre 5.400 euros de donatiu, fruit de la recaptació de la venda de samarretes solidàries duta a terme durant la 5a cursa popular Illa Carlemany, que es va celebrar el 25 de maig organitzada pel Govern d’Andorra i amb el patrocini del centre comercial Illa Carlemany, en benefici del Banc d’Aliments de Càritas. El president de Càritas, Sr. Agustí Font va rebre el xec de mans del Secretari d’Estat de l’Esport, Sr. Jordi Cerqueda.
La 5a cursa popular Illa Carlemany realitzada amb motiu del dia de l’Esport per a tothom i va assolir un nou rècord de participants en una cursa popular a Andorra, amb uns 2.700 participants que van poder gaudir de la cursa i de les activitats organitzades.
El Dia nacional de l’esport per a tothom impulsa uns estils de vida saludables, dins l’Estratègia nacional per la nutrició, l’esport i la salut (ENNES), pensada per fomentar una alimentació sana i per animar els ciutadans a practicar alguna activitat física de manera regular i adaptada a les seves possibilitats.

caritasad

Compartir