Càritas Andorrana inicia una campanya de sensibilitació a les escoles

Càritas Andorrana ha iniciat una campanya de sensibilització a les escoles en la situació de crisi actual, vinculada al Nadal. S’ha iniciat una recollida d’aliments als centres educatius, i s’ha posat en marxa un cicle de xerrades als estudiants per sensibilitzar sobre la solidaritat i el reaprofitament d’aliments amb el lema institucional Estén la mà i Enreda’t.

Càritas a Andorra té com a objectiu recaptar productes per al banc d’aliments, per tal de poder atendre més famílies vulnerables, «especialment en una època tan delicada com l’actual» per la crisi provocada per la pandèmia de coronavirus. Així ho ha explicat el president de Càritas del país, Amadeu Rocamora, que ha afegir que és important educar en valors als escolars i explicar-los-hi la importància del reaprofitament alimentari, l’economia circular, i promoure la reducció de residus.

La campanya de sensibilització de Nadal es desenvoluparà des del 20 de novembre al 21 de desembre amb la participació de més del doble d’escoles que en edicions anteriors entre les que hi ha tots els centres confessionals, les escoles andorranes de primera ensenyança de totes les parròquies, els dos centres del Maria Moliner o les escoles franceses de primària d’Andorra la Vella, Encamp i Canillo. Les xerrades s’impartiran també en empreses com Caldea i la Fundació Crèdit Andorrà.

Compartir