Caramelles dels infants al Claustre de la Catedral

Dissabte Sant va estar litúrgicament marcat pel silenci i la pregària prop del sepulcre. El 31 de març, la Diòcesi va pregar en les parròquies i també a la Catedral. Mons. Joan-Enric Vives va presidir la pregària a la Catedral-Basílica, que va fer al mati amb els canonges, membres de la vida consagrada, seminaristes i fidels. En la vetlla prop del sepulcre del Senyor, pregaren Ofici de Lectures allargat amb les Lamentacions, i Laudes, amb la confiança que Déu no abandona entre els morts Aquell que es «el Fill estimat en qui el Pare de la misericòrdia es complau».
Una mica abans del migdia van arribar al Claustre de la Catedral els infants del Cor de Caramelles de l’Escola de Música de La Seu d’Urgell i de la Comfraria de Sant Sebastià. En aquesta activitat, en la que participen infants de tota la ciutat, molts acompanyats pels pares, es lloa vida nova del Crist Ressuscitat, la Primavera, la Llum i la Vida que reneixen.
Sota l’amenaça de la pluja, es van refugiar dessota el claustre i van cantar les cançons dirigits pel professor i director de cant Sr. Rafel Llobet, en presència de Mons. Vives i dels pares que acompanyaven els nens i nenes. Músics joves de l’Escola de Música van fer l’acompanyament de les melodies i també va ser present la directora al davant, Sra. Sònia Lanau. 

En acabar, es pogueren fer una foto de família al Claustre i Mons. Vives els explicà la restauració que s’hi ha fet recentment.

Compartir