Assemblea de la FEMN a Balaguer

La Fundació d’Esplais Mare de Déu de Núria, (FEMN) va celebrar la primera Assemblea del curs 2019 – 2020 a Balaguer, al centre d’Esplai Santa Maria, el dissabte dia 14 de setembre.

Reunits els membres del Patronat i representats dels Centres d’Esplai d’arreu del bisbat es va obrir la reunió amb la salutació i la pregària preparada pel consiliari, Mn. Joan Pau Esteban, ambientada i emmarcada en l’evangeli del diumenge XXIV del temps de durant l’any que proclama la Misericòrdia de Déu a través de la senzillesa de les paràboles: de l’ovella perduda, la moneda trobada i el fill pròdig.

Seguint l’ordre del dia es va parlar de la preparació de La Trobada de Centres d’Esplai de la FEMN, que tindrà lloc a Bellvís el 5 d’octubre (en els Firals de Bellvís, festa popular).

Tot seguit es va passar a l’assignació de cases per les colònies de l’estiu del 2020 i la revisió de preus i altres qüestions administratives.

Com sempre a la mitja part van compartir el cafè de mig mati per fer el col·loqui i xerrar de les  experiències viscudes i el caliu del retrobament.

En la segona part de la reunió es van avaluar els diferents torns de colònies, rutes i el curs de monitors.  En general l’avaluació va ser força positiva, sense cap incidència i amb la satisfacció de la feina ben feta en l’acompanyament a infants i joves. 

També va participar d’aquesta assemblea la Coordinadora de Pastoral Juvenil, M. Carme Girart, que va presentar als participants el calendari de la Delegació per aquest curs i va convidar a tothom a participar-hi i fer-ne difusió en els Centres d’Esplai; al igual que va  informar els participants de l’estat de salut del nostre delegat de Joventut: Lluís Plana a qui va estar visitant el dia anterior i va enviar els seus records per a tots.

Amb aquesta assemblea encetem i donem el tret de sortida a un nou  curs ple d’expectatives i treball per la formació en els valors cristians dels infants i joves que participen de les activitats del lleure al nostre bisbat. 

Compartir