Andorra la Vella acull les VII jornades de formació per a Catequistes de Catalunya

«Catequistes, acompanyants del creixement de la fe» és el títol de les jornades de treball que el Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears (SIC) ha organitzat al Principat d’Andorra des del divendres 24 d’octubre i fins el diumenge dia 26.

Es preveu la participació d’unes tres-centes persones d’arreu de Catalunya en una trobada que fomenta no tant sols la formació, sinó que també cerca compartir les experiències dels assistents en la seva tasca de catequesi.
La jornada serà inaugurada el divendres 24 d’octubre a les 7 de la tarda, amb la presència de l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep Episcopal d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives i també la Cònsol Major d’Andorra la Vella, Hble. Sra. Rosa Ferrer. També hi assistiran el Director del SIC, Mn. Joan Amich i el Vicari de Pastoral d’Urgell, Mn. Antoni Elvira. Aquest acte i la major part d’activitats de les Jornades es duran a terme en el Centre de Congressos d’Andorra la Vella.
A les 10 de la nit és prevista la celebració d’un concert dels Petits Cantors del Principat d’Andorra.
El dissabte, els participants treballaran en tallers de descoberta de diferent índole, amb el lema de l’acompanyament del creixement cristià, impartits per diversos professionals, durant el matí. A la tarda, Mons. Sebastià Taltavull, Bisbe auxiliar de Barcelona i President del SIC, farà una ponència sobre la catequesi com aprofundiment de la Bona Nova de Jesús, segons l’Evangelii Gaudium.
Diumenge, a les 10 del matí, es farà la celebració de l’Eucaristía a la Basílica de Meritxell, i la cloenda de les Jornades.

201411024catequesi

Compartir