50 Anys de vida consagrada de la Gnta. Josefina Martínez

El 17 d´octubre i a la capella de la Llar de St. Josep de La Seu d´Urgell, el Sr. Arquebisbe va presidir l´Eucaristia d´acció de gràcies pels 50 anys de vida consagrada de la Gnta. Josefina Martínez Marín, de nom de religió, Josefina de Sta. Teresa de Jesús Jornet, membre de la Comunitat al servei de la Llar Sant Josep. És natural d´Èpila i filla d´una família de 5 germans.

En la seva homilia el Sr. Arquebisbe va posar en relleu l´exemple de fidelitat que aquests 50 anys signifiquen, i més avui que predomina, en paraules del Papa Francesc, la cultura de la provisionalitat. Cada religiós, com cada família fidel, és una llum de part de Déu, i un testimoni del seu amor enmig del nostre món. Un amor semblant al de Déu i sempre incondicional i entregat als necessitats, com en el cas de les Germanetes, que es dediquen de per vida al ancians desemparats i necessitats.

L´Eucaristia va ser concelebrada per Mn. Ignasi Navarri, Mn. Pau Bellido i els dos sacerdots residents a la Llar, Mn. Lluís Rourera i Mn. Lluís Baro.

La Gna. Josefina estava acompanyada per la seva família: germans, nebots i renebots que s´han volgut unir a la festa.

Mn. Jordi Miquel a l’orgue, amb les seminaristes i les germanes de la comunitat, han solemnitzat la celebració amb la música i els cants.

Compartir