Els 2000 joves acollits per la JMJ a Urgell viatgen a Barcelona

Els grups d'Urgell a Barcelona

Uns 30000 pelegrins de la JMJ, tots ells acollits a les diòcesis de Catalunya, han participat a l’Eucaristía que s’ha celebrat aquest matí al Fòrum, presidida pel Cardenal-Arquebisbe de Barcelona, Mons. Lluís Martínez Sistach.

L’Arquebisbe d’Urgell, Joan Enric Vives, i la resta de Bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense hi han estat presents, així com els bisbes de diòcesis d’ alguns països que han acompanyat als joves acollits a Catalunya. També hi assistien més de 150 sacerdots de tot Catalunya. Tots ells, en el moment de combregar s’han escampat per l’esplanada on estaven congregats els joves per repartir-los-hi la comunió.

Així que s’ha finalitzat l’acte religiós els joves han transformat l’espai en un acte festiu interpretant cants, i danses, per celebrar aquesta mena d’ inici de la Jornada Mundial de la Joventut a Catalunya. Posteriorment, els joves s’han traslladat amb metro al centre de Barcelona per conèixer alguns edificis emblemàtics de la ciutat, i durant el dia tots visitaran, la Sagrada Família. Els de la diòcesis d’Urgell ho faran a dos quarts de set de la tarda.

img00051-20110813-0938img00054-20110813-0956

Compartir