La visita a la Sagrada Família tanca el recorregut espiritual per Barcelona

balaguer_india_i_voluntaris

La major part dels joves acollits a Urgell han fet la visita a la Catedral, Santa Maria  i la Sagrada Familia i aquest vespre es disposen a gaudir del concert al Forum. La Sagrada Família ha estat d’un gran impacte entre els joves i els caps de grup.

Nois i noies, responsables de grups i sacerdots s’han mostrat impressionats per la bellessa del temple, han fet fotos i han repassat les curiositats i la història de la seva construcció, el significat de les escultures i les vidrieres, i també han fet un moment de recolliment en molts casos. Grups encapçalats per Toni Egea, Juan Pablo Esteban i Pepe Chisvert, entre d’altres, han fet un tranquil recorregut abans de marxar cap a la darrera parada d’aquesta llarga i intensa visita a Barcelona: el concert del popular grup italià Gen Rosso, que ha aplegat gran nombre de fans del seu país que han omplert amb banderes i cants part de l’explanada on s’ha desenvolupat l’activitat, a l’aire lliure del port, al Forum.

Els nois i noies començaran el seu retorn a la diòcesi d’Urgell a partir de les onze de la nit, hora prevista dels autobusos.

Demà els espera un altre dia d’activitats a l’aire lliure, de coneixement del territori i d’espiritualitat.

balaguer_1balaguer_2pamiers_i_voluntaris_stjltornabous

Compartir