La Femn organitza el K-Femn

La Fundació dels esplais del Bisbat d’Urgell, la FEMN, organitza a partir del departament de la fe dels esplais, un cap de setmana amb l’objectiu d’acostar, apropar i fer viure l’espiritualitat entre els monitors/es dels esplais i els adults que hi vulguin participar.

A la tarda del dissabte hi ha programat un taller que comença a les  16:30 hores i acabarà al voltant de les 21:00 hores. Es presenta l’activitat que s’acompanya de tres experiències:
La primera part (de 16:00 a 18:00 hores) es basarà en el sentit del  tacte i la creativitat. A través del fang prendrem consciència de la nostra acció formadora amb els infants i els joves; Som terrissaires quan eduquem en el món del lleure. A la vegada reflexionarem sobre l’acció de Déu en les nostres vides. Som terrissa en mans del Creador (Jr.18, 2-6).
En la segona, desprès de berenar, treballarem els dons de l’esperit. Compartirem els carismes, talents i capacitats que hem rebut. En farem  una lectura actualitzada. Convidarem a posar aquesta capacitat  creativa i les nostres mans, al servei del altres. Un fang que embruta.
Finalment, en el tercer, prepararem la celebració del diumenge, en la  que compartirem amb els nens i nenes de la Parròquia, aquest moment  tan significatiu, com és rebre la Primera Comunió.
Clourem la jornada compartint el sopar i la vetllada. Així mateix, qui  ho vulgui és podrà quedar a dormir a Castellserà. 
Compartir