El Copríncep Episcopal rep la visita de Creu Roja Andorrana

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, juntament amb el Bisbe Coadjutor Mons. Josep-Lluís Serrano, han rebut la tarda del 17 d’octubre, la visita de la junta directiva de la Creu Roja Andorrana, encapçalada pel seu President, Sr. Josep Pol, que ha explicat al Copríncep els principals projectes que té l’organització en marxa.

El President anava acompanyat del Vicepresident, Sr. David Fraissinet i el Director General Sr. Jordi Fernández.

La Creu Roja Andorrana fou creada l’any 1981 i està reconeguda per la Llei 89/2010 com a Institució humanitària de caràcter voluntari i d’interès públic al Principat. Desenvolupa les seves activitats com a auxiliar i col·laboradora de les administracions públiques sota la protecció de l’Estat, conservant la seva independència i autonomia, amb acceptació dels set principis del Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja. A Andorra el seu servei es concentra en la protecció de persones vulnerables, per afectades per accidents, serveis preventius de primers auxilis i un Grup de Rescat de muntanya.

A la reunió, que s’ha dut a terme al Palau Episcopal, també hi ha assistit el Representant del Copríncep Episcopal, M.I. Sr. Eduard Ibáñez.

Compartir