Visita del Bisbe coadjutor al Centre Sant Ot de Càritas de La Seu d’Urgell

El dia 9 d’octubre el Sr. Bisbe Coadjutor d’Urgell Mons. Josep-Lluís Serrano, va visitar el Centre Sant Ot de Càritas de La Seu d’Urgell on fou acollit per la responsable del centre, Sra. Neus Puigsubirà, per la Sra. Carla Sadurní, per l’administradora de recursos, Sra. Dolors Cortés, per la responsable de comunicació, Sra. Alba Sánchez,  i pels voluntaris que hi treballen.

El Sr. Bisbe Josep-Lluís pogué visitar les instal·lacions del centre i interessar-se pels projectes que porten a terme on destaca l’acollida i acompanyament a famílies i persones en necessitat de La Seu d’Urgell i comarca, amb programes d’acompanyament i suport individual i grupal; les ajudes socials a persones que, en situacions puntuals, no disposen de recursos econòmics suficients per a fer front a les seves necessitats, els programes educatius a infància i joventut per millorar la situació dels infants, el seu entorn, les seves relacions i vincles, i oferir-los suport en el seu desenvolupament personal; el recolzament a persones grans que pateixen problemàtiques, dificultats, malaltia, i soledat i els anomenats “espais amb cor”, espais multifuncionals on a través de processos participatius identifica les necessitats comunitàries.

Mons. Serrano mantingué un bon diàleg amb els responsables i voluntaris del centre i els animà a continuar ajudant les persones més necessitades i els agraí el seu treball i dedicació.

Compartir