“Juntes en la foscor”, del Col·legi Mare Janer, guanyador del concurs «Cinema amb esperit» 2024

La Subcomissió Episcopal per a la Joventut i la Infància de la CEE ha fet públics els guanyadors del VIII concurs de Curtmetratges «Cinema amb esperit» que es convoca dins les activitats de la Setmana de Cinema Espiritual, que aquest any compleix la seva XX edició.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc durant la presentació oficial de la XXI Setmana de Cinema Espiritual, el proper 25 d’octubre.

 1r premi: “Juntes en la foscor”, del col·legi Mare Janer (Andorra)

El col·legi Mare Janer, d’Andorra (diòcesi d’Urgell) ha estat guardonat amb el 1r Premi del Concurs de Curtmetratge per a joves «Cinema amb esperit» del curs 2023-2024. Blanca Carbonell, Emma Do Paço, Aitana García i Maria Viola són els quatre alumnes que han presentat el curtmetratge guanyador d’aquesta vuitena edició, amb el títol “Juntes en la foscor”. Amb ells, la professora Carolina Bassi.

Com a premi, cadascun dels participants rebran una Tablet. A més, es lliurarà al centre una càmera de vídeo.

2n premi: “Déu capacita els cridats”, de l’I.E.S. Doctor Fleming (Oviedo)

El 2n premi ha estat per a l’I.E.S. Doctor Fleming, d’ Oviedo, amb el curtmetratge “Déu capacita els cridats”. Hi han participat quatre alumnes: Samuel Martín, Carla Oviedo, Adrián Acebal i María Gabriela Santana, juntament amb el professor David García.

Com a guardó, l’escola rebrà un programa d’edició de vídeo i cadascun dels participants, uns auriculars sense fil de diadema i una subscripció Premium de 6 mesos a Spotify per a cadascú.

3r premi: “La Felicitat d’Aurora”, del col·legi Mare Janer (Andorra)

El col·legi Mare Janer rebrà també el tercer premi pel curtmetratge “La Felicitat d’Aurora”. En aquest projecte, la professora Carolina Bassi ha treballat amb quatre alumnes més: Andrea de Haro, Diana Melo, Laura Pereira i Núria Prados.

Com a premi, cada participant rebrà un cèrcol de llum amb trípode per a mòbil i el centre, un lot de material escolar.

Compartir