Visita de la Junta del Comitè Olímpic Andorrà

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra va rebre la visita institucional de la Comissió Permanent del Comitè Olímpic Andorrà (COA), al Palau Episcopal, el dijous 20 de juny.

A la trobada hi van ser presents el Representant Personal del Copríncep episcopal, M.I. Sr. Eduard Ibáñez, el President del Comitè Olímpic Andorrà, membres del Comité Permanent del COA, Sr. Xavier Espot Miró i Sr. Verdaguer Ferré, el NOC Manager, Sr. Jordi Orteu Fort, i la Project Manager, Sra. Clàudia Espot de Visa.

Durant la trobada els membres del COA van fer balanç amb el Copríncep de les activitats realitzades en aquests darrers anys, en especial la participació d’Andorra en els propers Jocs Olímpics de París el juliol de 2024, així com dels avenços en la preparació de projectes futurs de l’entitat que engloba federacions olímpiques, federacions no-olímpiques, i representants dels atletes olímpics. També van informar el Copríncep dels avenços en la preparació dels Jocs dels Petits Estats que es duran a terme al Principat d’Andorra el maig de 2025.

El COA és un organisme constituït amb la finalitat de propagar i desenvolupar en l’àmbit nacional els principis fonamentals de l’Olimpisme modern, que combina l’esport, la cultura i l’educació.

Compartir