Celebració de l’Eucaristia “Laudato si’” al col·legi Sant Ermengol

Els alumnes, famílies i personal del centre es reuneixen per segon any consecutiu per connectar amb el missatge de l’encíclica del Papa Francesc. 

Dimarts 28 de maig, i per segon any consecutiu, al col·legi Sant Ermengol es va celebrar l’eucaristia “Laudato si’” amb gran alegria i esperit de comunitat. Aquesta celebració especial ha permès a tots els participants connectar amb el missatge de l’encíclica del Papa Francesc sobre la cura de la nostra casa comuna. Aquest curs, amb una menció especial a l’aigua, recurs vital per a tothom.

La missa va ser presidida per mossèn Pepe Chisvert al pati cobert del col·legi i van assistir alumnes, famílies i personal del centre educatiu. Els nens i les nenes del taller de creació artística de primària i els grups AMJ de secundària van participar de manera activa en la seva preparació, enriquint aquesta celebració amb la seva creativitat i dedicació.

En la seva homilia, mossèn Pepe Chisvert desitjava “que aquesta Aigua Viva que és Jesús, ens ajudi a bastir ponts de diàleg, trencar murs i sembrar il·lusions”.

Compartir