Visita de la Junta de la Germandat de Sant Sebastià

La tarda del dia 23 de maig l’Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives va rebre al Palau episcopal de La Seu d’Urgell el ple de la Junta de la Germandat de Sant Sebastià de La Seu d’Urgell.

Santi Ripoll Rispa, Germà major de la Germandat de Sant Sebastià, estigué acompanyat pels membres de la Junta de l’entitat urgellenca.

Van informar el Copríncep de les activitats dutes a terme per part de la Germandat on destaca la processó de la Setmana Santa, i també, posteriorment, la cantada de les Caramelles per Pasqua.

La Germandat de Sant Sebastià, que supera els 800 socis (la majoria d’ells caps de casa), s’anomenava històricament Associació de Socors Mutu i va crear-se el 1855, que ha ofert de manera ininterrompuda als seus associats els serveis i atencions previstos pels seus fundadors. Actualment, la Germandat impulsa diverses iniciatives culturals i ciutadanes, destacant la important recuperació de les tradicionals ‘Caramelles’ de Pasqua, amb prop de 100 cantaires. També participa en la processó de Divendres Sant, en l’Estudiantina del Carnaval i en d’altres manifestacions populars i folklòriques.

Compartir