Consagració de les famílies a la Sda. Família i renovació dels vots de les Religioses

El diumenge 31 de desembre l’Arquebisbe d’Urgell va celebrar la Festa de la Sagrada Família amb les Religioses de la Sda. Família d’Urgell, a La Seu d’Urgell, prop del sepulcre de la seva fundadora, la beata Anna M. Janer. Dins l’Eucaristia va consagrar un any més totes les famílies de la Diòcesi a la protecció de Jesús, Maria i Josep.

A l’Eucaristia de la festa és tradició que les Germanes de la Sda. Família d’Urgell renovin els seus vots i facin ofrena perenne al Senyor de la seva vida consagrada.

L’Arquebisbe Joan-Enric glossant les lectures proclamades en la festa litúrgica de la Sda. Família, animà les Germanes a valorar i viure el carisma propi de la Beata Anna Maria Janer en tot estimant i servint.

Les Germanes feren aquesta bella pregària de renovació dels seus vots, unint-la a les ofrenes de l’ofertori:

“Jo, renovo la meva consagració a Déu en l’Església, i el meu compromís de seguir Jesucrist vivint els vots de Castedat, Pobresa i Obediència, segons les Constitucions de l’Institut de Germanes de la Sagrada Família d’Urgell. Confio en la gràcia de Déu, que demano per intercessió de la Sagrada Família, i en l’ajut de les meves germanes, per ser fidel a la meva consagració.

Compartir