La Catedral acull el Concert de Nadal Pro Taller Claror i Càritas d’Urgell

La Catedral de Santa Maria d’Urgell va ser testimoni d’una vesprada significativa, el diumenge 17 de desembre amb un Concert de Nadal solidari, en el que el  donatiu va anar destinat a Càritas Urgell i el Taller Claror. L’organització fou a càrrec de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell.

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va adreçar unes paraules de benvinguda als assistents  tot agraint la celebració del concert a favor de Càritas i del Taller Claror i encoratjant els presents a viure el Nadal amb fe i esperança, pregant per la pau, i sense oblidar els més pobres.

L’acte va comptar amb la participació, per primera vegada, de totes les corals de la ciutat i de l’Orquestra de la Cambra Cadí. Prop de cent cantants de les corals Caterva, Encoratjades, Esplai de la Gent Gran, Cor jove i adult de l’Escola Municipal de Música (EMM) i Conservatori de Música dels Pirineus, Signum i Veus de la Seu van oferir un repertori variat de nadales sota la direcció de Yevhen Sokhatskyy, també director de l’Orquestra de Cambra Cadí i professor de l’Escola Municipal de Música (EMM) i del Conservatori de La Seu d’Urgell.

Les direccions dels diferents grups vocals han estat a càrrec d’Amàlia Sanz (Caterva), Andrea Mercadal (Encoratjades), Núria Llobet (Esplai de la Gent Gran), Sonia Lanau (cor jove i adults EMM i Conservatori), Rafel Llobet (Signum) i Toni Bernadó (Veus de la Seu).

Compartir