Eugeni Bregolat, doctor Honoris Causa de la Universitat de Lleida

El dia 23 d’octubre va tenir lloc al Paraninf de la Universitat de Lleida, la més antiga de Catalunya (fundada el 1300), la investidura com a Doctor Honoris causa de l’Excm. Sr. Eugeni Bregolat i Obiols (La Seu d’Urgell, 1943), que fou apadrinat pel Dr. Joan Julià-Muné, qui en féu l’elogi dels mèrits. Va presidir el solemne acte el Magnf. Rector de la Universitat Dr. Roberto Fernández Díaz.

Des de fa molts anys que l’Ambaixador Eugeni Bregolat manté una relació d’amistat amb el Copríncep d’Andorra, i per això hi assistí l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra Mons. Joan-Enric Vives, amb el Representant del Copríncep Mn. Josep M. Mauri i els anteriors responsables dels Serveis de la Mitra Dr. Nemesi Marquès i el Sr. Joan Massa, així com l’actual Cap de Gabinet del Copríncep Mn. David Codina.

En la resposta d’acceptació del Doctorat, l’Excm. Ambaixador E. Bregolat, que ho va ser de forma ben destacada a Andorra, expressà la seva coneixença de la situació política i econòmica mundial, especialment a Xina, ja que havia estat Ambaixador d’Espanya a Singapore, Canadà, Rússia i sobretot en dues ocasions a Xina.

img 2997ebregolat

Compartir