Festa de Vida Creixent a Andorra

El dia dos de febrer a Santa Maria de Fener d’Andorra la Vella es reunien els membres de Vida Creixent dels tres grups de les Valls d’Andorra per celebrar la Presentació de Jesús al Temple, -la Candelera- fent esment especial a la Diada de Vida Creixent, i als nostres ancians patrons Simeó i Anna. Arreu de la nostra diocesi d’Urgell on hi ha grups del nostre Moviment se celebra anyalment aquesta festivitat, alhora que tenim ben present que també hi ha les persones consagrades, religiosos i religioses, així com els especialistes en l’electricitat.

Concelebraven amb l’Arxiprest Mn. Ramon Sàrries, Mn. Josep Mª Solé, Mn. Xavier Esplandiu i Mn. Anto Pallikullen. A l’homilia Mn. Sàrries recordava els ancians Simeó i Anna, una extensa referència a la figura d’aquests ancians que reconegueren Jesús com el Mesies esperat, -llum del món-, i donaven gràcies per la visió del Nen als braços de Maria.

Després de l’Eucaristia i abans de la benedicció final, la coordinadora diocesana M. Carme Ribes expresaba el seu reconeixement i agraïment a totes les persones assistents, per l’esforç d’acudir en una tarda freda i rodejats de neu. Comentant per als que no coneixen Vida Creixent que queden convidats a les reunions de grup, sigui a Sant Julià de Lòria, a Les Escaldes o Andorra la Vella, especificant els dies i els horaris. Remarcant què: «no podem deixar de madurar, de sentir la veu interior que ens anima a participar, compartir, no aïllar-se i estimar. Essent útils a Déu, a l’ésser humà i a la societat, aportant i donant sentit a la vida». «Som, un moviment enamorat de la llibertat de les persones i desitgem sincerament POSAR VIDA ALS ANYS.«

S’agraïa la presència d’un nombre petit de persones de la Residència Clara Rabassa acompanyades per la Directora Dra. Eva Riba. I, teniem el goig de poder informar que cada tercer dimecres de mes, diverses persones residents s’han unit a Vida Creixent i participen del temari «La vellesa i la Bellesa» a Clara Rabassa. L’himne de Vida Creixent i la fotografia de germanor donava per finalitzada la solemne Missa, i seguidament al segon pis de la casa, es continuava la diada amb un berenar, dialogant i escoltant boniques reflexions i poesia.

candelera processorbenediccio candelesgrup sta mariatertulia

Compartir