Visita pastoral (6): Centre penitenciari de La Comella

La tarda del dia 16 de novembre, l’Arquebisbe i Copríncep reprengué la Visita Pastoral a Andorra la Vella, visitant el Centre Penitenciari de La Comella, acompanyat pel Delegat diocesà per a la Pastoral penitenciària i Arxiprest d’Andorra, Mn. Ramon Sàrries, i l’Adjunt al Representant del Copríncep episcopal Sr. Eduard Ibàñez.

Va ser acollit a la seva arribada pel Director del departament d’institucions penitenciàries i del cos penitenciari, Sr. Miquel Àngel Garcia, i pel Sr. Oriol Magrinyà com a director adjunt del centre penitenciari que li van exposar la situació actual del Centre. Actualment hi ha 60 persones privades de llibertat amb condemna, o a l’espera de judici.

Al llarg de la tarda va saludar bastants funcionaris, i va poder atendre amb total intimitat les visites dels qui havien demanat prèviament una entrevista amb el Bisbe i Copríncep. En ser molt nombrosa la demanda, va comprometre’s a tornar en altres dies i per a la celebració del Nadal, prevista per al dia 20 de desembre.

Compartir