Visita Pastoral a Andorra la Vella (5) i Visita a les escoles franceses

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va continuar la seva Visita Pastoral a Andorra la Vella el dimecres 15 de novembre, i va poder visitar els centres d’ensenyament de primària i secundària i de materno-infantil de l’Escola Francesa d’Andorra la Vella. Mons. Vives, que anava acompanyat de l’Arxiprest de les Valls d’Andorra, Mn. Ramon Sàrries, i del secretari de visita Mn. David Codina, fou rebut a la seva arribada a l’Escola Francesa de primària, pel Delegat de l’Ensenyament francès, Sr. Denis Dekerle i pel Director de Gabinet de la Representació del Copríncep Francès, Sr. Robert Mauri. També foren presents en la visita el Sr. Albert Maluquer, Director del departament de Sistemes Educatius i Relacions Internacionals del Govern d’Andorra, i els Directors Sr. Chistophe Nogue, Director de l’ensenyament primari; Sra. Anna Travé, Directora de l’ensenyament maternal i Sr. Olivier Salvans, Principal del Lycée Comte de Foix

Acompanyat de tots ells el Copríncep va visitar diverses aules on va poder parlar amb els alumnes de tots els cicles i escoltar les seves inquietuds. Particularment emotiva fou la cançó que els nens i nenes de materno-infantil havien preparat per saludar la presència del Copríncep.

Amb els alumnes de secundària i Batxillerat l’Arquebisbe va mantenir un bonic col·loqui on els va animar a estimar i treballar pel Principat d’Andorra i on els va exhortar a saber integrar el fracàs dins les seves vides i a saber recomençar sempre a la vida.

Compartir