El Col·legi Sant Ermengol celebra el seu patró

La figura i qualitats humanes i cristianes del Bisbe Sant Ermengol han estat, un curs més, el fil conductor de les celebracions que s’han realitzat el matí del dia 27 d’octubre al col·legi Sant Ermengol amb motiu de la commemoració de la festivitat del patró del centre. Tot i que la seva festivitat se celebra el proper dia 3 de novembre, l’inici de les vacances escolars de Tots Sants a Andorra fan que aquesta celebració s’avanci uns dies al calendari.

Entre les diferents activitats programades destaca la celebració de la paraula per als alumnes d’infantil i primària, i l’eucaristia dels més grans del col·legi, els estudiants de l’ESO i batxillerat. Mn. Toni Elvira i Mn. Pepe Chisvert han estat els encarregats de presidir les celebracions litúrgiques que s’han realitzat al pati cobert de l’escola i a la capella del col·legi. Alumnes i docents, els han acompanyat amb cants i música en directe.

La jornada festiva ha comptat també amb activitats esportives, artístiques i ha finalitzat amb la celebració de la tradicional Castanyada.

Compartir